Bug 7135 - LILO causes INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE BSOD
Summary: LILO causes INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE BSOD
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-19 08:01 UTC by Stephen Rasku
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-04 17:09:35 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen Rasku 1999-11-19 08:01:56 UTC
I have been having this problem for sometime, now.  Whenever I reboot from
Linux back into NT I get the INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE Blue Screen of Death.
This started happening to me when I had Red Hat 5.2.  I downloaded,
compiled,and installed version 21 of LILO.  I have upgraded to RH6 since
then.  Currently if I do rpm -q lilo, it reports:

	lilo-0.20-2
	lilo-0.21-6

I don't think it should be reporting two different versions for the same
program.

If I run /sbin/lilo -v, I get:

	LILO version 21

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:27:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Stephen Rasku 2000-02-04 05:01:59 UTC
I have upgraded my motherboard from a 90 MHz Pentium to a 600 MHz Athlon and I
haven't seen the problem since.  If you want me to help you track it down, just
reopen the bug and let me know.

Comment 3 Stephen Rasku 2000-02-04 05:03:59 UTC
Hey, why I can't close this bug?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.