Bug 714285 - Migration of VMs doesn't work from luci GUI
Summary: Migration of VMs doesn't work from luci GUI
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: luci
Version: 6.1
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: rc
: 6.2
Assignee: Ryan McCabe
QA Contact: Cluster QE
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2011-06-17 19:33 UTC by Ryan McCabe
Modified: 2018-11-14 12:02 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version: luci-0.23.0-16.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-12-06 09:45:35 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
proposed fix (7.76 KB, patch)
2011-06-17 19:33 UTC, Ryan McCabe
no flags Details | Diff


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2011:1510 normal SHIPPED_LIVE luci bug fix update 2011-12-06 00:39:20 UTC

Description Ryan McCabe 2011-06-17 19:33:27 UTC
Created attachment 505337 [details]
proposed fix

When attempting to migrate a VM from the service details page, a service stop/start is done isntead of a migrate.

Comment 8 errata-xmlrpc 2011-12-06 09:45:35 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2011-1510.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.