Bug 71896 - Evolution forgets my mail account password
Evolution forgets my mail account password
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: evolution (Show other bugs)
null
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-19 22:15 EDT by Gerry Tool
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-29 01:01:09 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gerry Tool 2002-08-19 22:15:24 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020809

Description of problem:
I tell evolution to remember my password.  It does so for a while, and then on
startup or when it is auto checking for mail, it redisplays the dialog for the
password.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.0.8

How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Start evolution and press Send/Receive
2.Enter password for account and check box to have password remembered
3.Recheck mail or exit and restart evolution.
	

Actual Results:  Sometimes password is remembered for several executions. 
Eventually, evolution will forget the password and request it again, either on
first request to send/receive, or on an auto mail check if interval checking is
enabled.

Expected Results:  Evolution should remember the password forever.

Additional info:
Comment 1 Marc Deslauriers 2002-08-20 11:33:29 EDT
Same problem here.
Comment 2 Jeremy Katz 2002-08-29 01:01:03 EDT
It's probably receieving some sort of error on the connection at some point,
which causes it to forget the password.  If you run `CAMEL_VERBOSE_DEBUG=1
evolution-mail` in a terminal and wait a few seconds for the components to be
able to register with oaf and then start evolution, do you get any output in the
terminal before your password is forgotten?
Comment 3 Jeremy Katz 2002-09-20 16:40:02 EDT
Closing due to inactivity

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.