Bug 7195 - HP LC NetServer's SCSI do not work with 2.2.x kernel
HP LC NetServer's SCSI do not work with 2.2.x kernel
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-11-21 04:34 EST by Alec Voropay
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-08-08 13:16:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alec Voropay 1999-11-21 04:34:42 EST
I have 2 old HewlettPackard LC NetServers :
HP NetServer 4/66 LC and HP NetServer 5/133 LC.
Both servers are with built-in Adaptec AIC 7770 SCSI.

The 2.2.x Linux kernel does not work with this HP model !
(goes into infinity reset loop after SCSI device detection)
on both servers. The 2.0.38 (and all 2.0.x) kernels work
fine. And I have not this problem with HP NetServer E*
series (E30, E40, E60).

Can you correct 2.2.* (2.2.14 ?) kernel to work on
HP NetServer LC model ?
Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 17:27:59 EST
Assigned to dledford
Comment 2 Alan Cox 2000-08-08 13:16:30 EDT
Does this still occur with 2.2.16 ?
Comment 3 Alan Cox 2000-09-15 14:09:42 EDT
No response (reopen it if you ever notice this and want to continue)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.