Bug 7202 - can't see hard drives
can't see hard drives
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-11-21 10:48 EST by panasyuk
Modified: 2015-01-07 18:39 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-09 08:51:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description panasyuk 1999-11-21 10:48:40 EST

I download Redhat 6.0 and tried to install on my PC
I have ABIT BE6 motherboard and WD 8.6G and Maxtor 13G
harddrive on ide3 as master and slave.

RedHat cannot find them, so I am not able to install.
I download RedHat 6.1 iso image it is still unable to
find my harddrives.

Can you help?
Comment 1 Jay Turner 1999-11-22 09:29:59 EST
Not real sure how the problem you are seeing manifests itself, but judging from
what you say in the description, you have drives on ide3, and most BIOS are not
able to boot from other than the first 2 ide chains.  Is this possibly what you
are seeing?  Does the linux installation program see any of your drives?
Comment 2 Jay Turner 2000-02-09 08:51:59 EST
Closing bug due to lack of activity.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.