Bug 7222 - rp3 doesn't work
rp3 doesn't work
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3 (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-22 07:04 EST by val.angel
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-04-06 16:56:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description val.angel 1999-11-22 07:04:35 EST
The Redhat ppp, dial-up tool does not work. Never.
Comment 1 Michael K. Johnson 1999-11-22 15:43:59 EST
Have you upgraded to rp3-1.0.1 from our errata?  If so, please try the
test release
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.2-1.i386.rpm
Comment 2 Michael K. Johnson 1999-12-08 19:56:59 EST
I have just made a new test releasse,
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.3-1.i386.rpm
I suggest that you also upgrade pppd and initscripts from the
errata.

If I don't hear back, I'll assume that these three packages,
between them, solve your problems.  If they don't, I'll need
to get more information in order to have a ghost of a chance
of solving the problem.  If you could tell me the symptoms,
I would be better able to know what questions to ask to find
out what is wrong.
Comment 3 Nalin Dahyabhai 2000-03-09 18:24:59 EST
This bug has lain dormant for more than three months.  I can only assume that
Michael's suggestions solved the problem.
Comment 4 Nalin Dahyabhai 2000-04-06 16:56:59 EDT
I guess whichever problem this was has been fixed in 6.2.  The updated package
is in ftp://ftp.redhat.com/pub/redhat/redhat-6.2/i386/RedHat/RPMS/.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.