Bug 72428 - Manually specified Video Ram value not used?
Summary: Manually specified Video Ram value not used?
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 67218 79579
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-08-23 18:26 UTC by Dylan Pack
Modified: 2007-04-18 16:45 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-27 19:03:01 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Dylan Pack 2002-08-23 18:26:18 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:0.9.4.1) Gecko/20020508
Netscape6/6.2.3

Description of problem:
During the hard drive install it auto detects my graphics card correctly. 
TNT2 Nvidia card. However, it only detects 4mb of memory when it actually has
32mb. That's fine so I change it to 32mb and continue with the installation.
Later once its all done I go into "Display" on the Gnome menu and it says "4mb"
again I re-select 32mb and it works and runs much faster! Just an annoyance more
than anything. If I never checked it would be going slow the whole time. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install select 32mb for video card
2.In display it shows 4mb
3.Change to 32mb
	

Expected Results:  Should change to 32mb in install

Additional info:

Comment 1 Michael Fulbright 2002-08-26 20:41:27 UTC
I'll look into this

Comment 2 Michael Fulbright 2002-12-09 20:31:12 UTC
Appears to work for me now.

Comment 3 Michael Fulbright 2002-12-20 17:38:25 UTC
Time tracking values updated

Comment 4 Jay Turner 2003-01-27 19:03:01 UTC
Fix confirmed with re0127.nightly.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.