Bug 72510 - Change CDROM stalls the whole install
Change CDROM stalls the whole install
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-24 15:44 EDT by nsdusa
Modified: 2008-01-17 12:49 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:30 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description nsdusa 2002-08-24 15:44:47 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Linkadmin.org 
custom; .NET CLR 1.0.3705)

Description of problem:
Tried to install (null) on an IBM thinkpad a21m laptop.
Tested CD1: OK
Tested CD 2 and 3: OK
Partitionned, selected packages to install, no problem, installation starts as 
usual.
The "Change CDROM" popup appears and prompts me to insert disc 2.
I changed the CD to disc 2, clicked OK and the OK button sometimes remains in 
pushed state, sometimes gets back to normal but at every single time, the 
installation process is totally stalled and the popup window remains up.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create a custom installation of RedHat beta (null)
2. Install your packages until prompted for CD 2
3. Insert CD 2 and click on OK
	

Actual Results:  Absolutely nothing happensfrom there on.

Expected Results:  Installation process continues where it left off and 
installs more packages.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-08-26 16:32:04 EDT
I have not heard this issue reported - if you try to install from the ISO images
copied to your hard drive does that work?

If you try a text mode install does that work?
Comment 2 Michael Fulbright 2002-10-04 16:56:54 EDT
Closing due to inactivity.

Please reopen this bug report if you continue to have problems.
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:30 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.