Bug 72960 - exception "Device or resource busy" when umount "/mnt/source"
exception "Device or resource busy" when umount "/mnt/source"
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-29 10:55 EDT by Bill Bitner
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:32 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Option to dump to floppy when installation error occurs (70.75 KB, text/plain)
2002-08-29 10:58 EDT, Bill Bitner
no flags Details
Comment (72.20 KB, text/plain)
2002-08-29 10:55 EDT, Bill Bitner
no flags Details

  None (edit)
Description Bill Bitner 2002-08-29 10:55:47 EDT
Created attachment 915061 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).
Comment 1 Bill Bitner 2002-08-29 10:58:37 EDT
Created attachment 73747 [details]
Option to dump to floppy when installation error occurs
Comment 2 Michael Fulbright 2002-08-29 12:07:06 EDT
This can occur when there is a read error from the CD device during an install.

Could you check your CDs with these instructions:

  http://people.redhat.com/~msf/mediacheck.html

Even if this passes there are sometimes more silent CD failures which can causes
these issues.
Comment 3 Michael Fulbright 2002-10-04 16:55:44 EDT
Closing due to inactivity.

Please reopen this bug report if you continue to have problems.
Comment 4 Brian Dickman 2003-10-16 17:56:29 EDT
Michael, we've been doing some installs and are seeing this exact same error, 
ending at the exact same package.  Sometimes it fails, sometimes it doesn't.  
We *know* it's not the media, since it fails on multiple sets of CDs as well as 
a hard drive ghost image of the .iso files.  Was there ever any resolution to 
this bug (I see lots of DUPS and NOTABUGS but no real resolution)?

Thanks,
--
Brian
Comment 5 Adriano Tadeu Xavier 2004-07-13 12:32:54 EDT
I have the same problem, any solutions?????
Comment 6 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:32 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.