Bug 734141 - Unable to add system properties for AS
Summary: Unable to add system properties for AS
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 708332
Alias: None
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Agent
Version: 4.1
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high vote
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: RHQ Project Maintainer
QA Contact: Mike Foley
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: as7-plugin
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2011-08-29 14:39 UTC by Jan Martiska
Modified: 2012-02-08 15:20 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-02-08 15:20:44 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jan Martiska 2011-08-29 14:39:01 UTC
Description of problem:
Unable to add system properties for AS 7.0.0.Final instance.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Version: 4.1.0-SNAPSHOT
Build Number: bdc6f5e
GWT Version: 2.0.4
SmartGWT Version: 2.4

Browser: Firefox 5.0
OS of system running RHQ: RHEL 6 x64

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Import a running AS7 instance 
2. Navigate to Inventory / Connection settings of the imported instance
3. Click the green "plus" button to add new system property for AS runtime
4. Input any key and value, press OK button
  
Actual results:
No new entry occurs in the GUI. Did not check yet, whether the variable would actually occur for the AS instance.

Expected results:
New system property for the AS runtime should be visible in the GUI in "Inventory / Connection settings" tab

Additional info:

Comment 1 Charles Crouch 2011-08-29 22:38:52 UTC
This smells fishy. This doesn't sound right that configuration for the AS 
itself should be happening via the Inventory/Connection subtab.

I'd like to know if this is a GUI widge thing or a JBAS7 plugin thing. Jan can 
you find another resource which uses the 'green "plus" button' to change its 
configuration and make sure that works.

Comment 2 Jan Martiska 2011-08-30 06:43:03 UTC
Found and tried two other similar widgets (AS: Inventory/Connection settings/Events and also logging at Agent's level), these two work. Tried with the same Firefox 5 browser.. Additionally, I was unable to find any errors concerning this in the logs.

Btw. yes, I agree that setting properties under connection settings is somewhat weird.

Comment 3 Heiko W. Rupp 2012-02-08 15:20:44 UTC
should work see Bug 708332 -- lets use the other one to track

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 708332 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.