This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 734332 - xref to a procedure with no title results in label Procedure x.y ""
xref to a procedure with no title results in label Procedure x.y ""
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
2.6
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Fearn
Ruediger Landmann
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-08-30 02:00 EDT by Stephen Gordon
Modified: 2011-10-10 19:16 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-10-10 19:12:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen Gordon 2011-08-30 02:00:30 EDT
Description of problem:

Using an xref which points to the id of a procedure which does not have a title results in rendering (at least in html format) as follows:

Procedure 3.0, “”

Version-Release number of selected component (if applicable):

publican-2.6-3.fc15.noarch

Actual results:

Procedure 3.0, “”

Expected results:

Procedure 3.0
Comment 1 Jeff Fearn 2011-10-10 19:12:41 EDT
We do not support linking to elements that do not have a title.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.