Bug 73592 - konqueror messed up UTF-8 when saving
konqueror messed up UTF-8 when saving
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-06 10:01 EDT by Tim Waugh
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-22 04:17:12 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
saveme (208 bytes, text/plain)
2002-09-06 10:01 EDT, Tim Waugh
no flags Details

  None (edit)
Description Tim Waugh 2002-09-06 10:01:25 EDT
Description of Problem: 
'Save link as' works while opening and 'Save as' doesn't, for the attached 
file. 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
kdebase-3.0.3-13 
 
How Reproducible: 
100% 
 
Steps to Reproduce: 
1. Open the attachment and save it and 'corrupted' 
2. Save the attachment link as 'works' 
3. Compare.
Comment 1 Tim Waugh 2002-09-06 10:01:54 EDT
Created attachment 75245 [details]
saveme
Comment 2 Tim Waugh 2002-09-06 10:02:54 EDT
'corrupted' contains question marks.
Comment 3 Zack Cerza 2004-07-21 15:21:27 EDT
Is this still broken in the current version?
Comment 4 Tim Waugh 2004-07-22 04:17:12 EDT
Works in FC2.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.