Bug 7366 - initscripts 4.68-1 does not load mixer settings correctly
initscripts 4.68-1 does not load mixer settings correctly
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
6.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
: 7426 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-26 22:07 EST by mackspam
Modified: 2014-03-16 22:11 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-30 16:15:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Patch to fix bug7366 in initscripts-4.68-1 (434 bytes, patch)
1999-11-26 22:09 EST, mackspam
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description mackspam 1999-11-26 22:07:35 EST
The change to initscripts allowing the mixer settings to be loaded for
monolithic sound support was improperly coded and is nonfunctional. A patch
is available at ftp://ftp.mackman.net/pub/initscripts-4.68.patch.
Comment 1 Anonymous 1999-11-26 22:09:59 EST
Created attachment 17 [details]
Patch to fix bug7366 in initscripts-4.68-1
Comment 2 Bill Nottingham 1999-11-29 11:18:59 EST
Fixed in initscripts-4.69-1, in Raw Hide now.
Comment 3 Bill Nottingham 1999-11-29 18:46:59 EST
*** Bug 7426 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.