Bug 73823 - gnome-lokkit does not exist on RH7.3
gnome-lokkit does not exist on RH7.3
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rhl-cg (Show other bugs)
7.3
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tammy Fox
Tammy Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-11 11:57 EDT by Karl F. Larsen
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-09-11 11:57:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Karl F. Larsen 2002-09-11 11:57:16 EDT
Description of Problem:
Went to the Red Hat Manuals and looked up how to reset my firewall so my
ethernet ftp system will work. The Customation manual said it's easy use
gnome-lokkit. So I made a root xterm and sure enough gnome-lokkit does not exist.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. try and bring it up
2. 
3. 

Actual Results:
zip

Expected Results:
A way to set up my firewall

Additional Information:
Comment 1 Tammy Fox 2002-09-11 15:10:10 EDT
It is in RHL 7.3. You probably don't have the gnome-lokkit RPM installed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.