Bug 73930 - "Automatic" wlan rate paramater translated
"Automatic" wlan rate paramater translated
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks: 81720
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-13 10:09 EDT by Richard Hult
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-04 05:43:53 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Richard Hult 2002-09-13 10:09:34 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; linux; sv-se) Gecko/25250101

Description of problem:
When setting up a wireless network connection, the rate parameter "Automatic" is
translated, so when running in a swedish locale for instance, iwconfig complains
that "Automatisk" is not a valid value.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run redhat-config-network in a swedish locale
2. Try to activate the network
3. Or look in the file /etc/sysconfig/network/devices/ifcfg-eth0, the RATE
parameter is set to "Automatisk".
	

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2003-01-13 10:19:15 EST
new packages to test available at:
ftp://people.redhat.com/harald/redhat-config-network/1.1.87-1/
ftp://people.redhat.com/harald/rhpl/0.74-2/
Comment 2 Harald Hoyer 2004-06-04 05:43:53 EDT
Closing due to inactivity. Reopen, if the problem is still existing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.