Bug 741125 - Error connecting to smtp server
Summary: Error connecting to smtp server
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution
Version: 16
Hardware: i686
OS: Linux
unspecified
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matthew Barnes
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2011-09-25 18:42 UTC by Arno Versfeld
Modified: 2011-09-27 06:41 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-09-27 06:41:50 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Arno Versfeld 2011-09-25 18:42:48 UTC
Description of problem:

My email address is set up correctly as "arno.versfeld@telkomsa.net"
When I hit "send/Receive" evolution picks up any email on the pop3 server but I get and error message when the message in the out-box is to be sent:

"RCPT TO <arno.versfeld@elkomsa.net> failed: <arno.versfeld@elkomsa.net>: Recipient address rejected: Domain not found"

You will notice that the error message shows elkomsa.net instead of telkomsa.net.
I've deleted the account and recreated it but the error stays the same.

Version-Release number of selected component (if applicable):

I'm running Fedora 16 beta version, Evolution 3.1.92

How reproducible:

simply hit "send/receive" when evolution is open and I get the same error message.

Steps to Reproduce:

1.Open Evolution
2.Simply hit "send/receive"
3.Message in out-box remains in out-box.
  
Actual results:

Error message:
"RCPT TO <arno.versfeld@elkomsa.net> failed: <arno.versfeld@elkomsa.net>: Recipient address rejected: Domain not found"

Expected results:

Send message in "Outbox" and no error messages

Additional info:

Comment 1 Matthew Barnes 2011-09-25 19:17:24 UTC
Sounds like a typo in the recipient list of one of your outbox messages...

Comment 2 Milan Crha 2011-09-27 06:41:50 UTC
(In reply to comment #0)
> Error message:
> "RCPT TO <arno.versfeld@elkomsa.net> failed: <arno.versfeld@elkomsa.net>:
> Recipient address rejected: Domain not found"

Thanks for a bug report. I agree with Matthew, the domain in the address is "elkomsat.net", but yours is "telkomsat.net", the initial "t" is missing there.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.