Bug 74127 - Installer does not function
Installer does not function
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-16 14:02 EDT by Harry Broderick
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Harry Broderick 2002-09-16 14:02:16 EDT
Description of Problem:

The file /mnt/source/RedHat/RPMS/mm-1.1.3-4.i386.rpm cannot be opened. This is 
due to missing file, bad package or bad media.

Linux Rescue		Your system has been mounted under /mnt.sysimage.
Press return to get a shell, if you want the root run the command 
chroot /mnt/sysimage



Version-Release number of selected component (if applicable):
Linux 7.3

How Reproducible:
Installer creates an error on Disk 2 and will not allow the GUI to load 

Steps to Reproduce:
1. Install
2. Install
3. Install

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
There is an old Conner SCSI which I have removed the ribbon cable and power 
from the unit.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-09-16 14:28:32 EDT
Please test your media using these instructions:

  http://people.redhat.com/~msf/mediacheck.html
Comment 2 Michael Fulbright 2002-10-24 14:22:57 EDT
Closing due to inactivity. Please reopen if you have any new information to add
to this report.
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:38 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.