Bug 741469 - Adding a Provider Account is only available via the list view
Summary: Adding a Provider Account is only available via the list view
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Retired
Component: aeolus-conductor
Version: 1.0.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: rc
Assignee: Jiri Tomasek
QA Contact: wes hayutin
URL: https://10.11.230.102/conductor/provi...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2011-09-26 22:47 UTC by wes hayutin
Modified: 2012-05-15 21:57 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-05-15 21:57:36 UTC


Attachments (Terms of Use)
ss1 (97.18 KB, image/png)
2011-09-26 22:47 UTC, wes hayutin
no flags Details
ss2 (65.20 KB, image/png)
2011-09-26 22:47 UTC, wes hayutin
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHEA-2012:0583 normal SHIPPED_LIVE new packages: aeolus-conductor 2012-05-15 22:31:59 UTC

Description wes hayutin 2011-09-26 22:47:06 UTC
Created attachment 525003 [details]
ss1

Description of problem:

pretty view does not have a button to add a provider account.. very confusing to an end user.

see screenshots..

Comment 1 wes hayutin 2011-09-26 22:47:28 UTC
Created attachment 525004 [details]
ss2

Comment 2 wes hayutin 2011-09-28 16:41:31 UTC
making sure all the bugs are at the right version for future queries

Comment 4 Jiri Tomasek 2011-09-29 14:42:26 UTC
Pretty view of Connectivity tab is showing edit form for Provider and has nothing in common with Provider Acccounts. This is confusing. Accounts tab is added in Redmine task #2422 to make listing and creating provider accounts clear.

Comment 5 Jiri Tomasek 2011-10-17 07:51:14 UTC
fixed in commit bd1e1f31f62b23ce2bd40a9cf3f4620fbea81bd5 (Accounts tab added)

Comment 6 Aziza Karol 2011-10-19 06:21:21 UTC
Account tab is added for creating provider accounts.

verified on:
[root@nec-em11 rheltempwes]# rpm -qa | grep aeolus
aeolus-conductor-doc-0.5.0-0.20111018184108gitf5c4fc6.fc15.noarch
aeolus-all-0.5.0-0.20111018184108gitf5c4fc6.fc15.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.1.0-3.20111003133323git9451323.fc15.noarch
aeolus-configure-2.2.0-1.20111007151942git26136f2.fc15.noarch
aeolus-conductor-0.5.0-0.20111018184108gitf5c4fc6.fc15.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.5.0-0.20111018184108gitf5c4fc6.fc15.noarch
rubygem-aeolus-image-0.1.0-3.20111003170706git8f23238.fc15.noarch

Comment 8 errata-xmlrpc 2012-05-15 21:57:36 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2012-0583.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.