Bug 74275 - Wrong language under zh_CN locale
Wrong language under zh_CN locale
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-19 09:19 EDT by Xu Hao Qing
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-09 00:13:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Xu Hao Qing 2002-09-19 09:19:00 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020809

Description of problem:
Under zh_CN locale, By default, Preferences->Languages is "en-us, en". I think
it should be "zh-cn, zh, en-us, en". After all, a typical normal user does not
know what's a languages preference at all.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Choose Simplified Chinese locale, login
2.Open mozilla, go to www.google.com, or another language sensitive site
3.English interface will show up, not expected Simplified Chinese
	

Additional info:

It's a bug for normal user
Comment 1 Xu Hao Qing 2003-04-05 08:39:27 EST
Hi, I see this bug is resolved in Red Hat 9.0.  Under zh_CN locale, the
languages are "zh-cn zh", which is right.
Comment 2 Xu Hao Qing 2003-04-05 08:43:08 EST
Sorry. It's Red Hat 9, not 9.0  :)
Comment 3 Christopher Blizzard 2003-04-09 00:13:34 EDT
Marking fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.