Bug 75044 - Applet tooltips don't go away after moving them
Applet tooltips don't go away after moving them
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-applets (Show other bugs)
8.0
athlon Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Mike McLean
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-03 18:14 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:47 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-12 21:33:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-03 18:14:53 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.5 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020809

Description of problem:
The yellow text popup that appears when you hold the mouse over an applet
doesn't go away in some instances.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. hold mouse over an applet (workspace switcher for exmaple) until the yellow
popup text window appears.
2. middle click on the applet as if to move it
3. release the middle click somewhere off the panel (i.e. with the mouse still
middle clicked, move the cursor directly above the applet and panel and
release the click)	

Actual Results:  The yellow popup remains forever and the only way to get it to
go away is to hold the mouse over the applet that the yellow popup belongs to.

Expected Results:  The yellow popup should go away once the middle click is
released (the mouse coordinates shouldn't matter).

Additional info:
Comment 1 Havoc Pennington 2002-11-04 16:10:02 EST
May be fixed in newer upstream versions, I'm not sure.
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-12 21:33:59 EST
Upstream as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103270

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.