This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours
Bug 752500 - Running rpm_check_debug ERROR with rpm_check_debug vs depsolve: xen-libs is needed by (installed) xen-3.0.3-64.el5_2.1.x86_64 xen-libs is needed by (installed) xen-3.0.3-64.el5_2.1.x86_64 Complete!
Running rpm_check_debug ERROR with rpm_check_debug vs depsolve: xen-libs is n...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 751885
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: yum (Show other bugs)
5.8
x86_64 Linux
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: packaging-team-maint
BaseOS QE Security Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-11-09 12:28 EST by Steve Alam
Modified: 2014-01-21 01:24 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-03-04 07:58:15 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Steve Alam 2011-11-09 12:28:54 EST
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):

Running rpm_check_debug
ERROR with rpm_check_debug vs depsolve:
xen-libs is needed by (installed) xen-3.0.3-64.el5_2.1.x86_64
xen-libs is needed by (installed) xen-3.0.3-64.el5_2.1.x86_64
Complete!


How reproducible:
Cannot test as update was completed

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Jan Zeleny 2013-03-04 07:58:15 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 751885 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.