Bug 75305 - Fatal Exception thrown when starting package install
Fatal Exception thrown when starting package install
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-10-07 00:54 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:47 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-10-09 10:40:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-07 00:54:23 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i586; en-US; rv:0.9.9) Gecko/20020408

Description of problem:
After choosing what packages I want installed, when it looks like the package
installation is about to commence, a fatal exception gets thrown, and it
instructed me to report the bug here

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Start CD based install of RH 8.0 (from MD5 verified ISOs from www.freshrpms.net)
2. Choose desired packages, and..
3. When the system gets ready to do the installation, bam!

Actual Results:  Dialog box comes up indicating a fatal exception has occured. I
was instructed to report the error here, which I'm doing now, and also was given
the option to dump the error log to a blank floppy. I did this, but upon
mounting the floppy in a good install of RH (7.3), there was nothing on the
floppy, thus I have nothing interesting to report.

Expected Results:  The packages should have started installation from the CD

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2002-10-07 17:00:26 EDT
Do you remember anything from the stack trace provided by the bug report?  If
not, it will be nearly impossible to say what happened.
Comment 2 Need Real Name 2002-10-09 10:40:42 EDT
I redid the install this morning, and today, it is installing properly. I don't 
know why it bombed the two previous times, although it did at the same point 
each time.

Anyhow, when the errors did occur, I did choose to have the stacktrace written 
to the floppy, but the floppy appears to have nothing on it.

I suppose you'll have to call Mulder and Scully to investigate this one...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.