Bug 75759 - eog fails to display file where the name contains #
eog fails to display file where the name contains #
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: eog (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-10-11 17:37 EDT by Göran Uddeborg
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-12-19 18:32:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Göran Uddeborg 2002-10-11 17:37:44 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
Trying to display a file named something with # in eog fails.  It says it is
unable to open the file.

Version-Release number of selected component (if applicable):1.0.2-3

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.cd /tmp
2.ppmforge > '#.ppm'
3.eog '#.ppm'

Actual Results:  The main eog window is empty, and a message window comes up
with the message "Unable to open file:///tmp/#.ppm"

Additional info:

It is not the file content which is broken.  Doing this

4.ln '#.ppm' x.ppm
5.eog x.ppm

works fine.

Trying to open the files from the menues instead works the same way.
Comment 1 Havoc Pennington 2002-10-11 17:45:36 EDT
Comment 2 Havoc Pennington 2002-12-19 18:32:33 EST
Moved to gnome.org

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.