Bug 75873 - Evolution almost always uses galeon for URLs
Evolution almost always uses galeon for URLs
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-libs (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-10-14 09:16 EDT by Kars de Jong
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-10-14 10:34:23 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kars de Jong 2002-10-14 09:16:06 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
Evolution seems to use galeon for opening URLs, except for its help pages.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Click on an URL in a mail message or in the Summary folder.

Actual Results:  The URL is opened with Galeon, even though the default web
browser is set to 'htmlview' for everything else.

Expected Results:  It should have used htmlview and opened (in my case) mozilla.

Additional info:

I have everything setup to use mozilla, both using
gnome-default-applications-properties to setup the default web browser and when
using htmlview.
Comment 1 Jeremy Katz 2002-10-14 10:24:51 EDT
evolution just uses the url opening functionality provided by gnome-libs
Comment 2 Havoc Pennington 2002-10-14 10:34:17 EDT
If you did an upgrade you have to edit Galeon out of ~/.gnome/Gnome
Comment 3 Kars de Jong 2002-10-15 02:51:24 EDT
Whoops. That's was it I guess. Thanks :)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.