Bug 7588 - problem choosing "Use Graphical Login", running Xconfigurator fixes.
problem choosing "Use Graphical Login", running Xconfigurator fixes.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-12-04 15:50 EST by srpohl
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-06 07:40:05 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description srpohl 1999-12-04 15:50:36 EST
Twice I have installed Linux, and chosen "Use Graphical Login" and both
times that hasn't worked.  Running Xconfigurator fixes the problem.
Comment 1 Jay Turner 1999-12-06 07:40:59 EST
There is a known bug that if you select to have X start on boot, and then choose
to customize the X configuration, then the first setting is lost and therefore
you do not get the graphical login.  This problem is fixed when using the latest
boot disks and updates image, but that is probably a lot more trouble than it is
worth considering that you already have the system installed and have come up
with a workaround to the problem.  Thanks for the report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.