Bug 75988 - problem restoring workbench
Summary: problem restoring workbench
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Developer Suite
Classification: Retired
Component: eclipse (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: eclipse-bugs
QA Contact: Tom Tromey
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-15 16:15 UTC by Need Real Name
Modified: 2014-08-11 05:46 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-01 15:48:26 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-10-15 16:15:22 UTC
The second time Eclipse is started, (also the second time its started after the
workspace directory is deleted) the terminal window outputs the error:
"Unable to restore editor - createElement returned null for input
element factory:
org.eclipse.ui.internal.dialogs.WelcomeEditorInputFactory"

and a "Problems" dialog box pops up upon start up that says:

"Could not restore workbench layout. Reason: problems occurred restoring
workbench"
Under the Details >> button:
"unable to restore perspective: Workspace development.
Unable to create editor: Welcome"

basically, the Welcome editor can't be opened so the workench can't be
restored.

If I close the problems box, exit out of Eclipse, and restart it, the problem
error no longer appears yet the Welcome editor also doesn't show up.

Comment 1 Need Real Name 2002-11-01 15:52:27 UTC
Fixed. Verified on the latest rpm:
snapshot-20021031-eclipse-linux-gtk-2.0.1-11.i386.rpm
Workbench restores without errors eachtime the Eclipse platform is launched. 



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.