Bug 76073 - xmms freezes when launched from menu with xosd plugin installed
xmms freezes when launched from menu with xosd plugin installed
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xmms (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-16 11:57 EDT by Youssef Makki
Modified: 2014-03-16 22:31 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-16 11:57:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Youssef Makki 2002-10-16 11:57:27 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
When xmms, with the xosd plugin installed from
http://psyche.freshrpms.net/rpm.html?id=111 , is launched from menu -> sound &
video it loads then just hangs. xmms loads fine if launched from a terminal.
I uninstalled xosd-xmms-1.0.4-fr1.i386.rpm just to be sure, xmms worked fine
after that.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install xosd-xmms-1.0.4-fr1.i386.rpm from freshrpms.net
2. launch xmms from menu -> sound & video -> audio player
3. xmms loads then freezes


Additional info:

Immediately after a fresh install of the xosd-xmms package, xmms will launch
successfully, but will crash when attempting to configure the plugin in the
preferences dialog.
Comment 1 Bill Nottingham 2002-10-16 12:09:46 EDT
This sounds like an issue with that particular plugin. Maybe it hangs when
stdin/stdout/stderr is not a tty?

In any case, this doesn't look like an xmms bug.
Comment 2 Youssef Makki 2002-10-16 13:08:54 EDT
I've always used this plugin (same version in all cases) and never encountered
any problems until xmms-1.2.7-13.p.
arts-1.0.3-1
xmms-1.2.7-13.p
xmms-mp3-1.2.7-13.p
xosd-1.0.4-fr1
xosd-xmms-1.0.4-fr1
Just wanted to know if anyone else was experiencing this behaviour.
Thanks.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.