Bug 764368 - (GLUSTER-2636) "profile info" lists 'nan' in latency when heavy i/o is running
"profile info" lists 'nan' in latency when heavy i/o is running
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: GlusterFS
Classification: Community
Component: glusterd (Show other bugs)
mainline
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Pranith Kumar K
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-31 04:45 EDT by M S Vishwanath Bhat
Modified: 2016-05-31 21:55 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
profile info results taken for every 4000 secs (339.09 KB, text/plain)
2011-03-31 01:47 EDT, M S Vishwanath Bhat
no flags Details

  None (edit)
Description M S Vishwanath Bhat 2011-03-31 01:47:50 EDT
Created attachment 467
Comment 1 M S Vishwanath Bhat 2011-03-31 04:45:27 EDT
Running profile info lists nan when dbench is running with 150 clients. 
 I was running dbench with 15 clients for 10 hours and was also running fileop with 35 directory depth. I was taking profile info after every 4000 seconds. After first 4000 seconds i started getting nan in profile results. I have attached profile results file for reference. I have also archived the logs.
Comment 2 M S Vishwanath Bhat 2011-04-05 03:01:56 EDT
This bug can be reproduced even without heavy i/o. 
I Created a replicate setup with two bricks. Created 100 files and read from it. Ran profile info and i consistently got nan in latency. I have archived the logs.
Comment 3 Vijay Bellur 2011-04-07 11:40:12 EDT
PATCH: http://patches.gluster.com/patch/6735 in master (mgmt/glusterd: Fix gluster-profile performance issues)
Comment 4 Vijay Bellur 2011-04-07 11:40:16 EDT
PATCH: http://patches.gluster.com/patch/6736 in master (debug/io-stats: Fix races and performance issues in profile)
Comment 5 Raghavendra Bhat 2011-04-13 03:22:52 EDT
Its fixed now. profile info does not say nan now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.