Bug 76962 - boot text not displayed after entering grub CLI on boot
boot text not displayed after entering grub CLI on boot
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: grub (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Peter Jones
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-10-30 03:45 EST by Jonathan Kamens
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-04-10 11:29:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2002-10-30 03:45:45 EST
If I hit 'c' in grub on boot to enter its CLI, then enter a sequence of commands
to configure and boot a kernel, then type "boot" to actually activate the boot,
the colormap of the background changes, as if grub is trying to do *something*
to the console, but the screen otherwise does not change and the entire boot
happens without any text actually appearing on the screen.

I'm using grub-0.92-7.
Comment 1 Jeremy Katz 2002-10-31 18:04:04 EST
Works for me here...  what type of motherboard is this and do you ahve the
newest BIOS revision available?
Comment 2 Jonathan Kamens 2002-10-31 22:51:30 EST
SuperMicro S2DGU motherboard.  Yes, I have the current BIOS.
Comment 3 Jeremy Katz 2002-12-29 01:35:38 EST
Graphics support reworked in 0.93-1 which should fix the problem
Comment 4 David Lawrence 2006-04-10 11:29:45 EDT
Closing due to inactivity. Please feel free to reopen this bug or refile this
bug against the latest release Fedora Core if you feel this bug is still
relevant today.

Thank you

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.