Bug 76991 - bad mailto in qa contact field
Summary: bad mailto in qa contact field
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Test (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 2.17
Hardware: i386 Linux
medium
medium vote
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-30 19:02 UTC by Jim Wright
Modified: 2015-10-22 01:19 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-30 19:02:08 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jim Wright 2002-10-30 19:02:01 UTC
Description of Problem:

on page 

https://bugzilla.redhat.com/rh-bugzilla-rc1/describecomponents.cgi?product=Red%20Hat%20Raw%20Hide

I don't think the _UNKNOWN_ really should have mailto hyperlinks.  I suppose it
is easier that way, but shouldn't be too hard to differentiate.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:

Comment 1 David Lawrence 2002-10-30 20:04:03 UTC
Thanks. Fixed.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.