Bug 771054 - PowerDevil lid close 4.8 regression
PowerDevil lid close 4.8 regression
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kde-workspace (Show other bugs)
rawhide
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks: kde-4.8
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-12-31 09:30 EST by Rex Dieter
Modified: 2012-06-13 09:20 EDT (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-13 09:20:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
KDE Software Compilation 289760 None None None Never

  None (edit)
Description Rex Dieter 2011-12-31 09:30:15 EST
After upgrading/downgrading between 4.7 and 4.8 a couple of times now, I've seen on both occasions that powerdevil behaves poorly in 4.8 initially, at least until I go into its settings, to set/verify things, and to essentially force the configuration to get saved once.  Then, it all seems to work smoothly.

Symptoms include:
no action lid close
screen blanking at odd times
screen brightness not working as expected
Comment 1 Rex Dieter 2012-01-05 10:18:57 EST
Found related upstream http://bugs.kde.org/289760 about the 'no action on lid close' issue...
Comment 2 Lukáš Tinkl 2012-02-07 10:28:18 EST
Will investigate more
Comment 3 Rex Dieter 2012-06-13 09:20:49 EDT
I can no longer reproduce this... closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.