Bug 772931 - [RFE] Reports should include the name of the oVirt engine
Summary: [RFE] Reports should include the name of the oVirt engine
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: ovirt-engine-reports
Classification: Retired
Component: RFEs
Version: ---
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
high vote
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Yaniv Lavi
QA Contact: bugs@ovirt.org
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-01-10 11:13 UTC by Yaniv Lavi
Modified: 2016-06-01 08:19 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-06-01 08:19:37 UTC
oVirt Team: Reports
ylavi: ovirt-future?
ylavi: planning_ack?
ylavi: devel_ack?
ylavi: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)

Description Yaniv Lavi 2012-01-10 11:13:20 UTC
Description of problem:
No reference to the name of the oVirt engine in the reports being generated

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
Open any Report - Cannot determine the name of the oVirt engine it shows data on.

Actual results:
No reference to which oVirt engine sent the report. Especially needed when reports are sent via email. 

Expected results:
Should display the oVirt engine name

Comment 1 Itamar Heim 2012-12-19 00:40:09 UTC
Closing old bugs. If this issue is still relevant/important in current version, please re-open the bug.

Comment 2 Yaniv Lavi 2012-12-19 09:43:23 UTC
still relevant

Comment 3 Shirly Radco 2016-06-01 08:19:37 UTC
Removing support for reports in 4.0.
Will reopen if relevant.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.