Bug 77308 - In v2.4.9-e.9, xconfig still shows CONFIG_SD_EXTRA_DEVS =40
In v2.4.9-e.9, xconfig still shows CONFIG_SD_EXTRA_DEVS =40
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 80460
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tom Coughlan
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-11-04 18:41 EST by Heather Conway
Modified: 2007-11-30 17:06 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:05 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Heather Conway 2002-11-04 18:41:39 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0; (R1 1.1))

Description of problem:
In the RH 2.1 AS v2.4.9-e.9 errata, the CONFIG_SD_EXTRA_DEVS parameter has been 
increased to 128 as the default instead of 40.  However, there is a discrepancy.
If using make menuconfig to verify the setting, the default will correctly be 
shown as 128.  If using make xconfig to verify the setting, the default will be 
incorrectly shown as 40.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
cd /usr/src/linux-2.4
make menuconfig 
go to SCSI support menu
then  make xconfig
go to SCSI support menu

Additional info:
Comment 1 Tom Coughlan 2003-02-06 17:35:01 EST
This is apparently a long-standing problem that effects even the most recent

*** This bug has been marked as a duplicate of 80460 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:05 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.