Bug 7752 - Fetchmail doesn't work with imap preauth
Fetchmail doesn't work with imap preauth
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: fetchmail (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-12-11 06:42 EST by Joerg Dorchain
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-05 18:20:09 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Problem describtion and possible fix (1.89 KB, patch)
1999-12-11 06:43 EST, Joerg Dorchain
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Joerg Dorchain 1999-12-11 06:42:27 EST
I don't know wether this is a bug in fetchmail or imap (both from Redhat
Linux 6.1). The appended file contains a problem description and a patch
I'll also upload the patched versions to contrib.redhat.com

Comment 1 Joerg Dorchain 1999-12-11 06:43:59 EST
Created attachment 40 [details]
Problem describtion and possible fix
Comment 2 Nalin Dahyabhai 2000-02-05 18:20:59 EST
Thanks for the heads-up.  This was incorporated into 5.2.1 the week after you
filed this report. Newer versions of fetchmail are currently in Raw Hide, and
are slated for inclusion in our next release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.