Bug 77774 - saving documents on ncpfs doesn't work
saving documents on ncpfs doesn't work
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-11-13 08:20 EST by Radu Greab
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-02-27 11:13:26 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Radu Greab 2002-11-13 08:20:13 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826

Description of problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.mount a netware volume through ncpfs
2.try to save a document to the mounted volume

Actual Results:  at the end of the saving process, openoffice displays the message
"non-existent object. non-existent file" and the document is not saved

Expected Results:  no error and the document should be saved

Additional info:

it looks like it's already fixed upstream, please check the upstream bug report.
Comment 1 Dan Williams 2004-02-27 11:13:26 EST
Please try current OOo 1.1.0, and reopen if problem still occurs

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.