Bug 78051 - Video problems using Matrox G400 video card in dual monitor modes
Video problems using Matrox G400 video card in dual monitor modes
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-18 10:03 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-18 10:09:54 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screen capture showing this problem. (217.24 KB, image/png)
2002-11-18 10:04 EST, Need Real Name
no flags Details
Config file for XFree86 (3.12 KB, text/plain)
2002-11-18 10:09 EST, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-11-18 10:03:50 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
Icon lables disappear and move from screen 1 to screen 2 when the mouse moves
over them.  This happens with the icons on the KDE desktop, or within the
Konqueror file manager.  The drivers installed are from the Matrox web site, and
the dual monitors are configured using the PowerDesk utility.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Move mouse over icons and text lables.


Actual Results:  The same thing

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2002-11-18 10:04:54 EST
Created attachment 85424 [details]
Screen capture showing this problem.
Comment 2 Need Real Name 2002-11-18 10:08:35 EST
XFree86-4.2.0-72
Linux 2.4.18-17.8.0smp i686
Red Hat Linux release 8.0 (Psyche)
# lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX Host bridge (rev 03)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corp. 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX AGP bridge (rev 03)
00:0b.0 SCSI storage controller: LSI Logic / Symbios Logic 53c875 (rev 04)
00:0c.0 Ethernet controller: Intel Corp. 82557/8/9 [Ethernet Pro 100] (rev 05)
00:14.0 ISA bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ISA (rev 02)
00:14.1 IDE interface: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 IDE (rev 01)
00:14.2 USB Controller: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 USB (rev 01)
00:14.3 Bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ACPI (rev 02)
01:00.0 VGA compatible controller: Matrox Graphics, Inc. MGA G400 AGP (rev 04)

2 Compaq V1100 monitors, CPU= Compaq Professional Workstation AP500 w/Dual Cpu
Comment 3 Need Real Name 2002-11-18 10:09:46 EST
Created attachment 85425 [details]
Config file for XFree86
Comment 4 Mike A. Harris 2002-11-18 12:59:57 EST
You are using Matrox supplied drivers.  Report the problem to Matrox.
We did not ship or supply this software, and we do not support it.

If you can reproduce this problem using the stock Red Hat supplied
driver, then that is a different case.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.