This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 78152 - slow games in Redhat 7.3
slow games in Redhat 7.3
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: chromium (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-19 09:33 EST by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-19 09:33:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-11-19 09:33:27 EST
Description of Problem:

Hi, I tried to upgrade from red hat 6.2 to 7.3 and found that games like
                                       >Chromium run slowly.  Presumably this is
because the graphics card is not
                                       >properly installed.  I have a ATI Tech
Enhanced Rage Mobility P AGP Ver
                                       >10.0 128 M Ram 8 M SG Ram card, and the
card work fined with Redhat
                                       >6.2.  Could you help?  The ATI website
and XFree86 sites don't help.


                                       Dell Inspiron 7500 Laptop. 15+ in
monitor.  Pentium III 500 Mhertz.

                                       ATI Tech Enhanced Rage Mobility P AGP
Ver10.0 128 M Ram 8 M SG Ram card. 


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:

Play chromium on the same system.  A friend also has this trouble on his laptop
but it's a different make.


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:
Painfully slow motion game.

Expected Results:
Normal game speed.

Additional Information:
Comment 1 Ngo Than 2002-11-19 17:04:03 EST
Problem is that you did not enable DRI in your XFree86 Config. Please read the
README
 files in /usr/X11R6/lib/X11/doc/.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.