Bug 78447 - mouse, modem, network card aren't listed
Summary: mouse, modem, network card aren't listed
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: hwbrowser (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i686 Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-22 23:08 UTC by matteo porta
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-18 22:13:37 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description matteo porta 2002-11-22 23:08:56 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
the hwbroser program doesn't shows mouse, modem, network cards.
they're all hw components, so they should be displayed!

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. run hwbroser
2. 
3.
	

Additional info:

Comment 1 Brent Fox 2003-02-18 22:13:37 UTC
Huh?  It shows all mice, modems and network cards for me.  Please try with
hwbrowser-0.8-9 out of Rawhide and see if that doesn't fix the problem you are
seeing.  Please reopen this report if that doesn't fix it.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.