Bug 78498 - EagleTec USB IDE device doesn't work
Summary: EagleTec USB IDE device doesn't work
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-24 17:02 UTC by Laszlo Meszaros
Modified: 2008-08-01 16:22 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 15:40:14 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
kernel patch of fix (1.04 KB, patch)
2002-11-24 17:04 UTC, Laszlo Meszaros
no flags Details | Diff

Description Laszlo Meszaros 2002-11-24 17:02:06 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021017

Description of problem:
Kernel recognizes it, but usb-storage module cannot attach it, because it
initializes slowly.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Plug in the device
2. modprobe usb-storage

Comment 1 Laszlo Meszaros 2002-11-24 17:04:13 UTC
Created attachment 86228 [details]
kernel patch of fix

Comment 2 Bugzilla owner 2004-09-30 15:40:14 UTC
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.