Bug 78502 - CD not mounted, command not started for audio CD/video DVD
Summary: CD not mounted, command not started for audio CD/video DVD
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: magicdev
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Owen Taylor
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-24 18:19 UTC by Toralf
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-13 23:47:22 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Toralf 2002-11-24 18:19:31 UTC
Description of Problem:
Automatic mount or CD/DVD player player startup simply does not work on my setup.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.3-1


How Reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. In gnome-cd-properties, enable Data CDs: Mount CD when inserted, Audio CDs:
Run command when CD is inserted", DVD (Video): Run command when DVD (video) is
inserted
2. Insert data or audio CD, or video DVD.

Actual Results:
Not a lot, although it may seem like *some* attempt is made to access drive,
judging from LEDs on the unit, noise produced etc,

Expected Results:
CD mounted, or application started.

Additional Information:
Device:
Pioneer DVD-ROM ATAPIModel DVD-106S 012 cdrom (ide-cdrom version 4.59)

magicdev appears to be running correctly.

Comment 1 Owen Taylor 2003-01-13 23:47:22 UTC
Fixed in 1.1.4-1


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.