Bug 78536 - dvips secure mode incorrectly setup
Summary: dvips secure mode incorrectly setup
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 71650
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tetex
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Waugh
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-11-25 10:08 UTC by Ian
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-25 10:08:15 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Ian 2002-11-25 10:08:09 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.4) Gecko/20011019
Netscape6/6.2

Description of problem:
The dvips 'secure' mode patch:
Patch85: tetex-1.0.7-dvips-secure.patch
leaves dvips in a 'broken' state.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.dvips file.dvi
2.dvips -R0 file.dvi



Actual Results:  This is dvips(k) 5.86 Copyright 1999 Radical Eye Software
(www.radicaleye.com)
' TeX output 2002.11.22:0922' -> |lpr
dvips: ! couldn't open output pipe

Expected Results:  In the second step 2. secure mode should have been switched off.


Additional info:

The secure mode patch isn't complete. The procesing for the -R0
option has not been included

Workaround: put dvips in filter mode:

dvips -f file.dvi | lpr

Comment 1 Tim Waugh 2002-11-25 10:10:23 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 71650 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.