Bug 78575 - PCMCIA broken in rawhide
PCMCIA broken in rawhide
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Garzik
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-25 16:56 EST by Kjartan Maraas
Modified: 2013-07-02 22:08 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-05-13 17:59:30 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
vfree(): sleeping in interrupt! (2.22 KB, text/plain)
2002-11-27 17:02 EST, Mike McLean
no flags Details

  None (edit)
Description Kjartan Maraas 2002-11-25 16:56:50 EST
Description of Problem:

The latest rawhide kernel has no support for pcmcia. Modules are plain missing.

insmod: /lib/modules/2.4.19-0.pp.18/pcmcia/pcmcia_core.o: No such file or directory
insmod: /lib/modules/2.4.19-0.pp.18/pcmcia/yenta_socket.o: No such file or directory
insmod: /lib/modules/2.4.19-0.pp.18/pcmcia/ds.o: No such file or directory
[kmaraas@localhost kmaraas]$

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Mike McLean 2002-11-27 15:21:48 EST
looking in 2.4.19-0.pp.18, I see
/lib/modules/2.4.19-0.pp.18/kernel/drivers/pcmcia/pcmcia_core.o.gz

This appears to also affect .pp.20.  When installing re1127.nightly on a laptop
with the isolinux initrd, I'm getting:

module(s) pcmcia_core not found
failed to load pcmcia_core -- ask for pcmciadd

on vt3.
Comment 2 Mike McLean 2002-11-27 17:01:41 EST
Hmm, pcmcia under 2.4.19.pp.20 seems to work fine after a (non-pcmcia based)
install of re1127.nightly.  Maybe not quite the same as the reporters problem....

OTOH, I just got the following upon manual ejection of a Xircom RealPort REM56G-100:
<attached>
Comment 3 Mike McLean 2002-11-27 17:02:22 EST
Created attachment 86764 [details]
vfree(): sleeping in interrupt!
Comment 4 Kjartan Maraas 2003-01-15 13:04:51 EST
I think this has been fixed since.
Comment 5 Kjartan Maraas 2003-05-13 17:59:30 EDT
Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.