Bug 79092 - Locales missing from RPM
Summary: Locales missing from RPM
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xsane
Version: 8.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Waugh
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-12-05 16:44 UTC by Jirtme Zago
Modified: 2007-04-18 16:48 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-05 16:47:30 UTC


Attachments (Terms of Use)
This fixes the bug on my system (723 bytes, patch)
2002-12-05 16:47 UTC, Jirtme Zago
no flags Details | Diff

Description Jirtme Zago 2002-12-05 16:44:14 UTC
Description of problem: 
My system is in french (LANG=fr_FR.UTF-8) but everything xsane displays is in english. 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
0.84-8 
 
How reproducible: 
Always 
 
Steps to Reproduce: 
rpm -q -l xsane | grep locale; echo EOF 
 
Actual Results: 
EOF 
 
Expected Results: 
/usr/share/locale/cs 
/usr/share/locale/cs/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/cs/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/de 
/usr/share/locale/de/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/de/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/es 
/usr/share/locale/es/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/es/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/fr 
/usr/share/locale/fr/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/fr/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/it 
/usr/share/locale/it/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/it/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/ja 
/usr/share/locale/ja/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/ja/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/nl 
/usr/share/locale/nl/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/nl/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/ru 
/usr/share/locale/ru/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/ru/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/sl 
/usr/share/locale/sl/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/sl/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/sr 
/usr/share/locale/sr/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/sr/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/sv 
/usr/share/locale/sv/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/sv/LC_MESSAGES/xsane.mo 
/usr/share/locale/tr 
/usr/share/locale/tr/LC_MESSAGES 
/usr/share/locale/tr/LC_MESSAGES/xsane.mo 
EOF

Comment 1 Jirtme Zago 2002-12-05 16:47:24 UTC
Created attachment 87544 [details]
This fixes the bug on my system

Comment 2 Tim Waugh 2002-12-05 16:51:53 UTC
Did you try the latest rawhide package?

* Fri Oct 25 2002 Tim Waugh <twaugh@redhat.com> 0.89-1

- 0.89.
- Use %find_lang.


Comment 3 Jirtme Zago 2002-12-05 18:52:05 UTC
Actually, my patch didn't work so well with default LANG=fr_FR.UTF-8, since strings with  
"french" characters weren't displayed. It worked with LANG=fr_FR though. 
 
Anyway the RawHide package seems to solve this problem, thanks a lot !


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.