Bug 79171 - Boot time network profiles not working
Boot time network profiles not working
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
: 82453 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-12-06 13:18 EST by Need Real Name
Modified: 2014-03-16 22:32 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-12-06 13:20:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-12-06 13:18:12 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
The word cmdline on line 711 should be a variable and is not used as so. 
Therefore, network profiles do not load.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Set up a network profile.
2.Change bootloader to pass cmdline netprofile=profilename.
3.Reboot and profile doesn't load.

Actual Results:  Profile didn't load.

Expected Results:  Network profile loaded and set my interface addresses correctly.

Additional info:

Just a typo.
Comment 1 Need Real Name 2002-12-06 13:20:08 EST
Line 771 on rc.sysinit that is.  Heh.
Comment 2 Bill Nottingham 2002-12-09 12:37:18 EST
Fixed in cvs, will be in next build.
Comment 3 Bill Nottingham 2003-01-23 17:55:12 EST
*** Bug 82453 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.