Bug 79226 - kpilot fails to load
kpilot fails to load
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kpilot (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Depends On:
Blocks: 79578
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-12-08 02:19 EST by Stephen Rasku
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-12-19 18:04:03 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen Rasku 2002-12-08 02:19:27 EST
Description of Problem:

kpilot fails to load with the following error message:

kpilot: relocation error: /usr/lib/libkpilot.so.0: undefined symbol:

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:

All the time.

Steps to Reproduce:
1. kpilot

Actual Results:

See above.

Expected Results:

kpilot should start up.
Comment 1 Ngo Than 2002-12-08 15:16:48 EST
It's fixed in kdepim-3.1-0.1 or newer. You will find it in next rawhide release.
Comment 2 Stephen Rasku 2002-12-13 23:50:57 EST
I am still seeing this with kdepim-3.1-0.1.
Comment 3 Ngo Than 2002-12-19 18:04:03 EST
Hmm, i cannot reproduce it on many test machines.

please make sure that you have to upgrade kdelibs-3.1-0.5 and kdebase-3.1-0.9.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.