Bug 793 - NFS install gets segv after selecting scsi card.
NFS install gets segv after selecting scsi card.
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: distribution (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-01-12 11:37 EST by Stephen Tweedie
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-03-13 16:43:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen Tweedie 1999-01-12 11:37:24 EST
Using netboot image, I have no trouble getting as far as the
second stage install.  Once I get to the scsi adapter
selection screen, the installer gets a segmentation fault
immediately after I select the aha1542 driver.
Comment 1 Stephen Tweedie 1999-01-14 12:48:59 EST
Just to followup the original report, there is nothing wrong with the
scsi module itself.  If I use the bash prompt at second stage install
to do a manual "insmod aha1542.o", then the install does recognise the
card and allows me to continue correctly.
Comment 2 Cristian Gafton 1999-01-14 12:49:59 EST
Assigned to msw for review
Comment 3 Matt Wilson 1999-03-13 16:43:59 EST

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.