Bug 7986 - install exited abnormally - sig7 after raid5.0
Summary: install exited abnormally - sig7 after raid5.0
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-24 18:52 UTC by borgia
Modified: 2015-01-07 23:40 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-22 20:07:10 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description borgia 1999-12-24 18:52:01 UTC
I have a homemade cd which has already been used to upgrade another system
and to install a few other, so it has been tested and found ok.

The problem is that the installer gets a SIG7 right after loading raid5
module (it succeeds, so it is not a permission problem).

Also, the machine to be upgraded has been running RH6.0 for quite some time
without a hitch, so it's not a hardware problem, either.

Tried everything, from disabling cache memory to slowing the system down,
to no avail.

Hints?

Comment 1 Jay Turner 2000-02-22 20:07:59 UTC
A signal 7 means the machine ran out of memory.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.