Bug 79941 - Few informations are still in local langs rather than English
Few informations are still in local langs rather than English
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 78041
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-17 23:47 EST by David Joo
Modified: 2014-03-16 22:32 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:23 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Joo 2002-12-17 23:47:54 EST
Description of problem:
When you bootup the informations should be in English however, to a certain 
point it is in local language (which means broken)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Every Time

Steps to Reproduce:
1. Install in CJK
2. Reboot the machine
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-13 17:22:42 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 78041 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:23 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.