Bug 80040 - as soon as you select the apckages u install and it goes to start the install it crashes
as soon as you select the apckages u install and it goes to start the install...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-18 20:00 EST by derek olson
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-10 02:13:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description derek olson 2002-12-18 20:00:30 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
no matter how i want to install the linux box(eg server or personal)
as soon as it starts the install side (after you select the packages and click 
next it hangs and gives a screen of errors

gui.py line 786 handle 
dispach.py
partition.py 
iutil.py
cannont allocate memory



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.select server
2. select all packes or some packages
3.click next 
    

Actual Results:  a debug screen apears and says that it has failed

Expected Results:  started to install the product

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2002-12-19 10:07:02 EST
It appears you do not have enough RAM. You need at least 64MB.
Comment 2 derek olson 2002-12-19 17:56:55 EST
i have increased the ram which fixed the bug error but now i gets 3 quarters 
of the way through formatting the hdd and it freezes 

i installed it on a xp2100 and it went through no problems could it be becasue 
it is only a p200 with 256mb ram and a 6gig hdd 
Comment 3 Mike McLean 2003-01-02 10:32:00 EST
This bug was inappropriately marked MODIFIED.
Changing to assigned.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.