Bug 80112 - Numerous modprobe messages appear in /var/log/messages during I/O stress.
Numerous modprobe messages appear in /var/log/messages during I/O stress.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 78616
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-19 23:42 EST by Larry Troan
Modified: 2016-04-18 05:38 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
lsmod.out (1.22 KB, text/plain)
2002-12-19 23:47 EST, Larry Troan
no flags Details
lspci.out (9.62 KB, text/plain)
2002-12-19 23:48 EST, Larry Troan
no flags Details

  None (edit)
Description Larry Troan 2002-12-19 23:42:10 EST
Numerous modprobe messages appear in /var/log/messages during I/O stress.

There are hundreds of these messages being filled in the log:
Sep  8 04:02:43 jkopp93 modprobe: modprobe: Can't locate module block-major-22
Sep  8 04:02:43 jkopp93 modprobe: modprobe: Can't locate module block-major-33

Server: one 2.0 Gallatin processor
ROM Date: 8/30/02
Memory: 8 GB
OS Version: Red Hat 8.0 re0823 + -14 kernel
Health driver: 3.2.0-5
CIM Agents: 6.0 pass 4

After beginning I/O stress, these messages begin appearing in /var/log/messages.
 Attached is a copy of the log.  What are these messages?
----------
Action by: Bryan.Leopard


Attachment: <a href="?module=download&fid=976">modprobe.out</a>

----------
Action by: arjanv
something is trying to open ide nodes in /dev it appears


----------
Action by: james


Category set to: Kernel
Status set to: Waiting on Client
Issue assigned to: james

----------
Action by: Bryan.Leopard
What are you waiting on me for?

Status set to: Waiting on Tech

----------
Action by: james
What is trying to open ide nodes in /dev? Please include a 
full list of hardware.

Status set to: Waiting on Client

----------
Action by: Bryan.Leopard
I would like this issue moved to 8.1 to be fixed.

Status set to: Waiting on Tech

----------
Action by: ltroan
Brian, we need a list of the hardware on the box. Please run lspci -vv and lsmod
and append output here.

ltroan assigned to issue for HP-ProLiant.
Category set to: Kernel::Modules
Status set to: Waiting on Client (Long Term)

----------
Action by: Bryan.Leopard


File uploaded: lsmod.out

----------
Action by: Bryan.Leopard


File uploaded: lspci.out

----------
Action by: Bryan.Leopard


File uploaded: modprobe.out

----------
Action by: Bryan.Leopard


Status set to: Waiting on Tech (Long Term)
Comment 1 Larry Troan 2002-12-19 23:47:41 EST
Created attachment 88825 [details]
lsmod.out
Comment 2 Larry Troan 2002-12-19 23:48:42 EST
Created attachment 88826 [details]
lspci.out
Comment 3 Arjan van de Ven 2002-12-20 04:22:57 EST
if this can be reproduced without binary only modules loaded, feel free to
reopen this bug.

*** This bug has been marked as a duplicate of 78616 ***
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:28 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.